Annons

Vinn Jonas Gardells nya roman

Publicerad 1 november 2018 • Uppdaterad 4 november 2018
Foto: Norstedts

För en gångs skull drösade det in förslag på vår mejl med svar på förra veckans fråga som skiljde sig åt. Men Rolf Börjlind har vare sig regisserat Jönssonligan eller Lorry. Däremot skrivit till desamma. Däremot har han faktiskt regisserat Papphammar. De senare programmen från slutet av 90-talet. Så de som föreslagit ”Från och med herr Gunnar Papphammar”. Tyvärr, det var Mats Arehn som gjorde dem 1981. Det var ändå en hel del av er som kunde det rätta svaret, rätt och slätt ”Papphammar” och i dragningen gick Olle Holmberg i Kristianstad vinnande ur striden och får ett exemplar av Cilla & Rolf Börjlinds här hyllade kriminalroman ”Kallbrand” med posten.

Kommande veckas vinst utgörs av Jonas Gardells nya bok, ”Till minne av en villkorslös kärlek”.

Annons

För att kunna ta hem priset ska du kunna svara på följande fråga: Jonas mamma psykologen Ingegärd, som boken handlar om, fick fyra barn, varav Jonas var ett, Pelle ett annat. De andra två är också välkända namn. Vad heter de?

Mejla ditt svar senast på tisdag, den 6 november till kultur@skanemedia.se och glöm inte att ange ditt namn och adress.

Trevlig bokhelg!

Henric TiseliusSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons