17-åring svimmade av vid rån

Sölvesborg Artikeln publicerades

En 17-årig kille utsattes för ett rån vid Falkviksskolan i Sölvesborg natten till söndagen. Han svimmade av när han blev slagen. Skor och mobil var stulna när 17-åringen vaknade.

Det var omkring klockan ett, natten till söndag, som den 17-årige killen kom gående med en kompis. De blev jagade av ett gäng och försökte springa ifrån, men 17-åringen blev upphunnen vid Falkviksskolan i Sölvesborg. Kompisen var däremot snabbare och hann undan.

– Han fick motta något slag och föll till marken. Sedan kommer han inte ihåg något, säger Per-Johan Ljungberg, polisen.

När 17-åringen kvicknade till såg han att såväl skor som mobiltelefon var stulna. Enligt polisen ska det finnas uppgifter om gärningsmännen som är möjliga att gå vidare med. Personerna ska inte vara okända för honom uppgav tidigare polisens presstalesperson.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.