Intresset för Rogland var överraskande stort

Kvinnodagen Artikeln publicerades
Ulrika Roglands föreläsning på Regionmuseet lockade långt fler intresserade än arrangörerna vågat hoppas på.
Foto: Lasse Ottosson
Ulrika Roglands föreläsning på Regionmuseet lockade långt fler intresserade än arrangörerna vågat hoppas på.

Svar till insändare; Besviken, fick inte höra Rogland, publicerad 11/3.

Maria, jag förstår din och andras besvikelse över att inte få ta del av Ulrika Roglands föreläsning. Vi, ett antal organisationer, samarbetade och genomförde för oss ett nytt koncept med lunchföreläsning på internationella kvinnodagen. Vi blev positivt överraskade av den tillströmning av folk som kom och naturligtvis ledsna över att inte alla fick plats.

Hörsalen på Regionmuseet har 85 platser vilket visade sig i efterhand inte vara tillräckligt. Ett misstag var att vi inte delade ut gratisbiljetter i förväg. Tyvärr fanns inte heller möjligheten att dubblera föreläsningen då lokalen sedan tidigare var uppbokad för annan aktivitet kl 14.00.

Av allt detta ska vi naturligtvis ta lärdom. Och precis som du skriver hade vi också önskat att fler fick ta del av Ulrikas föreläsning. Positivt är att Ulrika lovat komma tillbaka vid annat tillfälle.

Birgitta Larsson Lindelöf

Initiativtagare till lunchföreläsningen (S-kvinnor)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.