Lämna andras gräsytor i fred

Debatt Artikeln publicerades
Foto: Lars Ottosson

 

Jag upptäcker att någon/några återigen har förstört gräsytan vid skolans parkering i Kiaby.

Har ni ingen annanstans att slira runt med era a-traktorer, till exempel hemma på gräsmattan hos era föräldrar, eller det får ni inte?

Denna vandalisering återkommer med jämna mellanrum, det verkar som om ni inte tål att gräset har växt till sig och området är grönt och jämnt igen för då måste ni tydligen sprätta upp det igen.

Föräldrar, ta reda på vad era ungdomar sysslar med när de är ute med sina a-traktorer och prata med dem om att lämna andras gräs mm ifred. Förmodligen har någon/några av dessa ungdomar själv gått i Kiaby skola. Observera att jag inte arbetar vid skolan/fritids, jag är boende i området och kör förbi skolan flera gånger i veckan och tycker att detta är ett bedrövligt beteende.

Monica B

Kiaby

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.