Låt alla komma till tals i kommunhusfrågan

Nytt kommunhus Artikeln publicerades

Svar till Andréas Söderlund 31/5.

Östra Göinge Kommunhuset Broby
Östra Göinge Kommunhuset Broby

Du ondgör dig i en insändare över att S för samtal med SD i Östra Göinge och att du med flera satte kaffet i vrångstrupen. Bara att beklaga, att du haft mycket kaffe i vrångstrupen sista tiden, för du sätter väl också kaffet där om du följer dina M-kompisar i Bromölla, Staffanstorp och Vellinge där SD är en betydande del av vardagspolitiken tillsammans med M.

Samtal med SD i Östra Göinge, ja en enkel fråga om hur SD ser på en parlamentarisk grupp om nytt kommunhus i Östra Göinge, samarbete eller inte, du skjuter över målet Andréas.

S är det enda parti som tagit debatten med SD i Östra Göinge, såväl nu som under förra mandatperioden, så kom igen och rensa strupen för gammalt kaffe, ta debatten med SD, så sköter vi vårt parti själva och något samarbete med SD är ett blankt nej, nu liksom tidigare.

Parlamentarisk grupp eller inte, låt alla ännu en gång komma till tals, trots majoriteten i kommunfullmäktige, då huset skall stå där kanske 50 till 100 år, det är demokrati det.

Lars-Stellan Jönsson (S)

Östra Göinge

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.