Olika åsikter om religion skapar fientlighet

Debatt ,

Nu har det hänt här också. Det räckte inte med självbombaren i Stockholm för något år sedan.

Nu detta fasansfulla mord. Vart är Sverige på väg med all slapphet som försiggår?

Invandring från många religiösa länder som inte har samma tro eller respekt för folk som vi har eller har haft. Den utplånas nu. Fruktansvärt när kvinnor som kommer hit och enligt Metrobladet ska be sina män om lov att gå ut. Ta av slöjan får de som vill inte heller göra.

Betala för friskolor trots att de fortsätter med uppdelning av pojke och flicka. Vart leder det till när barnen får lära sig att skilja på könen även här i Sverige? Sätt i system att alla ska lära sig anpassning av svenska seder och bruk .Strängare lagar, inte den slapphet som nu finns. Alla ska anpassa sig annars utvisning eller straff .

    Sverige har fått ryktet utomlands att här delar vi ut pengar utan att behöva arbeta. Minska på barnbidraget och sätt folk i arbete Inga IS-anhängare, i så fall kalla handen.

    Det måste finnas strängare lagar i fall vi vill att våra barn och barnbarn ska vara skyddade mot terrorister och religionsfanatiker som fördömer vårt land. De ska inte ha rätt att stanna. Hedersrelaterade mord, tillåter v i det? Det ser så ut, för straffen är inte så höga som de borde vara.

    Vi ska väl inte försörja hur många utländska kriminella som helst. Låt dem sändas tillbaka till sitt land och ta straffen där. Regeringen med feta löner måste gå till handling och sätta strängare straff och lagar för alla som inte sköter sig. Vi svenskar måste börja protestera, vi har för olika åsikter om våra religioner, därför skapas fientlighet.

    Ulla Bohlin Eriksson