Skapa en badplats vid Hammarslund

Badplats Artikeln publicerades
Foto: Cornelius,Poppe

Nu när vår jord börjar bli varmare behöver Hammarslundsborna en badplats och eftersom det redan finns vatten och en brygga är det en perfekt idé, skriver Ellen Fhager, 12 år.

Ur miljösynpunkt är en badplats i Hammarslund ett bra alternativ eftersom Hammarslundsborna då kan gå eller cykla till badet istället för att ta bilen. Vi kan ju inte förändra de misstag vi gjort med vår jord men vi kan alltid se till att den inte blir varmare. De familjer som inte har möjlighet att resa iväg på sommaren har nu en större möjlighet att svalka sig. Barnen kan få nya kompisar vid badet och allt blir frid och fröjd i Hammarslund. Slutligen vill jag poängtera att det enda som behövs för att denna tanke ska bli verklighet är en rejäl grävmaskin, sand och en vattenrenare.

Hälsningar en upprorsbenägen 12 åring.

Ellen Fhager

Kristianstad

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.