Skrytbygget orsak till problemen

Kommunekonomi Artikeln publicerades
Ivöstrand.
Foto: Roger Bing
Ivöstrand.

Sätter morgonkaffet i” vrångstrupen” när jag slår upp Bromöllasidan. Exempel på besparingar, handlar om att hämta hem 20 miljoner kronor. Dessa stora problem har uppstått på grund av skryt- (förlust-)bygget vid Ivöstrand, som man borde förstått skulle gå stora minus varje år från det invigdes.

Inga av dessa tokiga förslag bör genomföras. Det stora problemet är att våra politiker inte tycks känna till hur man handskas med ekonomin. Har man inte pengar, kan man inte sjösätta dyra sporthallar till exempel. Skäms våra Bromöllapolitiker.

Tom Nilsson

Bromöllabo

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.