Snygga upp vid Fädriften

Utemiljö Artikeln publicerades

Snälla ta bort de trafikfarliga stenarna längs Fädriften i Åhus och klipp gräset. Det är en skam hur det ser ut på många allmänna platser i hela kommunen.

Som Åhusbo skäms man när det är så många turister som kommer hit och man har hört att turisterna själva tyckt att det är mycket dåligt underhåll av många allmänna platser. Åhus är ju en stor turistort på sommaren så var rädda om turisterna så de återkommer. Tänk om man kunde plantera till exempel små fina träd längs med Fädriften och underhålla gräset där. Vilket fint intryck det hade varit när all badgäster och turister färdas ner till havet.

Kenneth Martinsson

Åhus

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.