Feature

Boka våren lokalt!

Feature Artikeln publicerades
Caleb Caudle.
Caleb Caudle.

I Open hittar du alltid ett kalendarium med saker som är på gång. Du kan också hålla dig uppdaterad via denorangeastaden.se.

Nästa nummer av Open kommer den 24 april, men redan den 18 april skall du ha lite extra koll på Kristianstadsbladets konstbilaga, en grym guide till påskens konstupplevelser.

Dark Continent.
Dark Continent.

På Biljardkompaniet: Äntligen Roligt med Jonas Strandberg & Marcus Berggren den 3 april, Caleb Caudle med band den 15 april följt av Christian Kjellvander den 26 och Dark Continent & Daddy´s Drinking (fri entré) den 3 maj.

Not a Single Story II, Wanås.
Not a Single Story II, Wanås.

5 maj är det vernissage Not a Single Story IIWanås Konst, en utställning med konstnärer som förhåller sig till platsen, historieskrivning och identitet, utifrån en mångfald av perspektiv.

Årets Kulturnatt i Kristianstad, för sjätte året i rad är den 24 till 25 maj.

Det blir också en festival i festivalen med LiveGreen Kristianstad (Kulturkvarteret) för första gången. Två dagar där klimaten och hållbarhet står i fokus med musik, mat, föreläsningar och massa annat.

Vill du göra egna klimatsmarta rengöringsprodukter och få en introduktion till eteriska oljor är det på Studio 11, Printhouse i Kristianstad. Mer om workshopen hittar du på @Miamariapetersson – Essential oils.

 Weeping Willows.
Foto: Mikael Cremle
Weeping Willows.

Inte förrän den 25 juli står Weeping Willows på scen, Bäckaskogs Slott, med sin Summer Tour ”After Us”, men det kan vara smart att säkra redan nu.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.