Feature

My Ericson tipsar

Feature Artikeln publicerades

Reatider!

Lagom till att klädbutikerna är färdiga med sina reor och vårkläderna får allt mer plats i butikerna så är det bokreans tur.

Några favoriter som du säkert kommer kunna fynda är Siri Barjes gröna kokbok "Ett stekt ägg är också middag: snabbmat för gröna gourmander”, Tove Nilssons vackra guide till nudlarnas värld "Ramen : japanska nudlar och smårätter och fredagsmysets bästa bok ”Tacopedia”.

Mellofeber

Kristianstad har (naturligtvis!) blivit Mellotokiga och det finns så många olika evenemang att förfesta med inför andra chansen.

Det är kul att se hur den orangea staden strösslar på med glitter och schlager! Vill du testa dina kunskaper så kör David Rix lunchquiz med schlagertema på Bistroscenen, Kulturkvarteret den 1 mars, kl.12.30. Fler kul evenemangstips runt Melodifestivalen hittar du på denorangeastaden.se

FATTA!
FATTA!

FATTA!

En av de många viktiga organisationerna i Sverige är FATTA som som kämpar mot sexuellt våld och för samtycke både i praktik och i lagstiftning. Den 28 februari kan du se Fatta! Med Cleo och Juck på Teatern i Kristianstad där Cleo som är aktivist, rappartist och sångerskan kör tillsammans med danskompaniet Juck. Föreställningen utgår ifrån samtida ämnen som genus, sexualitet och femininitet.

Kritikerfavorit

Bästa tipset just nu kan vara att boka biljett till kritikerrosade P3 favoriten Sarah Klangs spelning på Kulturkvarteret den 22 februari.