Feature

Patrik Perssons sporttips

Feature Artikeln publicerades
Mia Carlsson. KDFF-spelaren är färsk i landslaget
Mia Carlsson. KDFF-spelaren är färsk i landslaget

Tiomila

Orienteringsklassikern kommer till Östra Göinge och skogarna runt Glimåkra 27-28 april och är väl värd ett besök. Damkavlen startar 13.15 på lördagen och herrarna ger sig iväg 20.30 och innehåller bland annat den mytomspunna sträckan ”långa natten”.

Cupfinal

Kristianstads DFF är framme i final i Svenska Cupen i fotboll och har chansen att vinna sin första titel. Cupfinalen mot Kopparbergs/Göteborg spelas på Gamla Ullevi i Göteborg onsdagen den 1 maj med avspark 17.45.

VM-uttagning

Kommer Kristianstads DFF:s backstjärna Mia Carlsson med i truppen till fotbolls-VM i Frankrike i sommar (7 juni-7 juli)? En hel del tyder på det och svaret får vi torsdagen den 16 maj när förbundskaptenen Peter Gerhardsson presenterar sin trupp på 23 spelare.

Stafett

Humlestafetten är ett säkert vårtecken och 4 maj smäller det igen med start och mål i Bruksparken i Bromölla.

Patrik Persson
Patrik Persson
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.