Feature

Skönhet med det lilla extra

Feature Artikeln publicerades

Nu är absolut bästa tiden att köpa skönhets- och kroppsprodukter. Julboxar ger dig oftast en extra present på köpet till ungefär samma pris som bara en produkt skulle kosta.

Ett kit som står på min önskelista kommer från hårmärket Oribe, där deras Dry Styling set innehåller mina absoluta favoriter, torrschampot Gold Lust Dry Shampoo och Dry Texturizing Spray. Finns på Xclusive för 745 kr.

Foto: Micke Woltman

En present under hundralappen som verkligen är prisvärd är Apoliva Ört & Natur Hud och Nagelolja. Återfuktar skönt och ger näring till både händer och nagelband med ingredienser som E-vitamin och myrra (finns på Apoteket för 79 kr).

Färg & fest

Våga dra på rejält med färg på julens fester. Grön och röd ögonskugga är så rätt och så snyggt.

Cailyn Gel Eyeshadow Pencil (ca 249 kr på Lyko) är en ögonskuggspenna med geleformula som är lätt att skugga med.

Hej då vintertorra läppar!

Några snabba tips för att boosta läpparna under vintern. Välj läppstift som återfuktar eller se till att vara generös med feta och återfuktande cerat. När du är hemma och innan du går och lägger dig, massera in en olja som mandelolja.

Nej, nej är det att slicka sig om munnen hela tiden för man känner sig torr och att peta eller riva av flager. Ja, ja till att skrubba läpparna lite försiktigt med en tandborste eller en frottéhandduk som du fuktat. Det finns också läppeeling att köpa. Peeling är lagom ungefär två gånger i veckan och sedan gäller det att se till att smörja. Vissa (Som Alicia Vikander) hävdar att Försvarets hudsalva är bäst medan ekologiska multikrämen All you need is me från True Organic of Sweden har blivit alltmer populär.