Griezmann i dokumentären: Jag stannar

Fotbolls-VM Artikeln publicerades

Atlético-stjärnan Antoine Griezmann gjorde en egen film i vilken han berättar om beslutet att stanna i Atlético Madrid eller flytta till Barcelona. "Jag stannar", säger den franske anfallsstjärnan i filmen. Frankrike inleder VM-spelet mot Australien på lördag.(TT)

Atlético-stjärnan Antoine Griezmann gjorde en egen film i vilken han berättar om beslutet att stanna i Atlético Madrid eller flytta till Barcelona.

"Jag stannar", säger den franske anfallsstjärnan i filmen.

Frankrike inleder VM-spelet mot Australien på lördag. Mycket av förhandssnacket har dock handlat om en specifik spelare och dennes klubbtillhörighet. Atlético Madrid-stjärnan Antoine Griezmann ryktades lämna klubben för spel i Barcelona, och han verkar själv inte ha något emot rykteskarusellen. Han spädde själv på den genom att meddela att han skulle offentliggöra sitt beslut före mästerskapets början.

När Griezmann och det franska fotbollsförbundet höll presskonferens tidigare i veckan förväntade sig alla ett svar - men Griezmann valde att lägga locket på. I stället har han valt att tala på filmduken.