Fria ord

Sverige har blivit en demokratur

Fria ord Artikeln publicerades

Du kanske inte vet det än, men du lever i ett system på väg mot sin undergång. Du lever i ett land där allt vänts upp och ner. Du lever mitt i en döende civilisation.

Än så länge äter sig "tillväxten" och "utvecklingen" fram över det mördade folkhemmets rester, men snart kommer inte den ekonomiska tillväxten kunna dölja den kulturella, sociala och etniska katastrofen.

På tv säger de att den förda demokratiska politiken är OK, och att vi måste "försvara demokratin" närhelst något sker som inte borde ske i ett samhälle på väg mot det mångkulturella ljuset. Men flimret på tv-skärmen är en illusion, en tillrättalagd och uppsminkad version av "verkligheten" kommen direkt ur de multinationella medieföretagens propagandafabriker.

Du kanske tror att du lever i frihet. Men det finns flera sorters frihet och den som råder nu är endast friheten att glömma sitt ursprung, friheten att vara egoist och friheten att leva som ett svin. Du lever i en demokratur.

Du lyder under en regim som inte bara mördat folkhemmet, utan som även tänker mörda ett helt folk.

Nationalstaten Sverige står i vägen för "tillväxten" och måste därför avskaffas, eftersom allt nu mäts i kapital. Det svenska folket är för homogent och för nordiskt för att passa in bland framtidens proletära konsumenter, därför måste det svenska folket bort.

En smygande revolution har ägt rum i Sverige. En tyst konspiration av destruktiva krafter har sakta men säkert tagit över vårt land. År efter år har dessa krafter, understödda av utländska intressen infiltrerat statsapparaten, massmedia, näringsliv och kulturliv.

Vårt en gång fria land har förvandlats till en lydstat under en korrumperad centralmakt i Bryssel. Främlingar, utan gemensamma intressen med vårt folk, styr nu Sverige. Allt mer av vårt nationella liv regleras in i minsta detalj av den Europeiska unionens enorma byråkrati.

Gränsskyddet, en gång en självklarhet för varje stat, är borttaget. Vårt land står nu vidöppet helt utan skydd och främlingar strömmar in utan kontroll. Införseln av olagliga substanser ökar och ingen stoppar uppköpen av svenska företag och våra naturresurser.

Till och med människohandeln som aldrig förr synts på våra breddgrader sticker nu fram sitt fula anlete. Politikerna i riksdag och regering har sålt ut vårt land till högstbjudande. Sitt förräderi kallar de för framsteg.

Rovdrift på naturresurser, samhälle och människor lönar sig visserligen på kort sikt och välståndet verkar öka, men nu lever tillväxten på låns och på längre sikt kommer den kulturella, sociala och etniska katastrofen att krossa alla illusioner om "utveckling".

Att skriva ut lyckopiller till hela befolkningen vore en sista pervers handling av en suicidal regim.Nick Gräntz