Bil körde in i träd vid ridhus – man avliden

Sösdala Artikeln publicerades

En bil körde in i ett träd vid ridhuset i Sösdala. Föraren, en man i 60-årsåldern, konstaterades senare ha avlidit..

Larmet kom klockan 11.26 på lördagen om en singelolycka på Sträntevägen i Sösdala. En personbil hade kört av vägen och sedan in i ett träd. Det hände i höjd med ridhuset i utkanten av Sösdala.

– Det är en alldeles rak 70-väg. Det är ett dike bredvid vägen och trädet är kanske fem meter från vägen. Föraren har kört av vägen av någon oklar anledning och sedan rakt in i trädet, säger Lars Wannong, yttre befäl på räddningstjänsten i Hässleholm.

Mannen bars strax efter olyckan in i en ambulans och kördes till sjukhus. Polisen meddelade klockan 16.10 att mannen hade avlidit till följd av sina skador och att anhöriga hade underrättats.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.