Hade bilen full av stöldgods – stoppades av polis

Hässleholm
Foto: Fredrik Sandberg / TT

Tre personer försökte sig på en stöldkupp mot Ö&B i Hässleholm i lördags.

Det var på lördagsförmiddagen som trion plockade på sig hudvårdsprodukter och kosmetika till ett värde av 7500 kronor på Ö&B. Men personal uppmärksammade tilltaget och stoppade tjuvarna, som då slängde ifrån sig de flesta varorna och stack.

En stund senare kunde polisen stoppa bilen med de tre misstänkta i Tyringe. Det visade sig då att de fått med sig produkter för cirka 2500 kronor från Ö&B. Men det var inte det enda de hade i bilen. Där fanns ytterligare väskor med misstänks stöldgods, som tros komma från andra butiker i Hässleholm.

Polisen har tagit stöldgodset i beslag och försöker nu utröna var det kommer från. De tre personerna, en man i 60-årsåldern, en kvinna i 45-årsåldern och en man i 25-årsåldern, misstänks för stöld och häleri.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.