Kassaskåp stulet ur bostad – väger 300 kilo

Tyringe ,

Ett bostadsinbrott polisanmäldes under tisdagen. Någon eller några ska ha lyckats få med sig såväl smycken som kontanter och ett flera hundra kilo tungt kassaskåp ur den aktuella bostaden.

 

Inbrottet i Tyringebostaden uppges ha skett någon gång mellan 06.30 och 16.50 på tisdagen. Från bostaden har ett kassaskåp stulits.

– Där i har man haft pass och en del fastighetspapper. Inga vapen som tur väl är, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Utöver detta har kontanter och smycken försvunnit i samband med inbrottet, enligt anmälaren. Hur tjuven eller tjuvarna fått med sig det 300 kilo tunga kassaskåpet återstår för polisen att fundera på.

– Det har varit en grannlaga uppgift att få med sig det, säger Fuxborg.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.