Lägenhetsbråk i stan – ”kastat saker genom fönster”

Hässleholm ,

Flera inringare har på måndagskvällen hört av sig till polisen med anledning av ett lägenhetsbråk i Hässleholm. ”Det ska ha kastats ut saker genom fönstret”

 

Polispatrull var vid 19.40-tiden på måndagskvällen på väg till en bostad i Hässleholm varifrån ett bråk verkar ha uppmärksammat vida omkring. Lägenheten ska ligga i, eller nära en korsning.

– Vi är där alldeles strax, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral vid 19.45-tiden. Det är rutor som är sönder och saker ska ha kastats ut genom fönstret.

När polisen kommer på plats och in i lägenheten kan det konstateras att åtminstone en fönsterruta är trasig. En berusad man omhändertas.

– Saker har kastats ut från denna lägenhet. Det är skadegörelse inne i lägenheten, men oklart om det finns någon målsägande eller om det är hans egen lägenhet. Det verkar mest vara hans egna saker som han haft sönder, säger Calle Persson senare under kvällen.

Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks hur som helst för för skadegörelse då rutan som krossats tillhör fastighetsägaren.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.