C4 Shopping byter namn

Kristianstad Artikeln publicerades
Foto: Lasse Ottosson

Om en månad slås portarna till det nya köpcentret upp – nu ändrar man namnet. C4 Shopping kommer i fortsättningen att heta ”C4”, kort och gott.

– Då C4 kommer vara så mycket mer än ett traditionellt köpcentrum har vi valt att släppa Shopping i namnet och kort och gott döpa det till C4. Platsen förtjänar en logotyp, grafisk profil och ett utseende som visar att C4 är det senaste inom handelssegmentet, säger Daniel Eklund, centrumchef på C4 i ett pressmeddelande.

Enligt handelscentrumets ledning vill man att besökarna möts av ”tusen intryck, men noll stress”. Miljön ska inbjuda både till att storhandla, småshoppa och ”kraftsamla”.

Som Kristianstadsbladet tidigare avslöjat kommer de första kunderna kunna kliva innanför dörrarna den 20 september.

– Det ska bli enormt roligt att låta alla engagerade och drivna företagare komma igång med sina verksamheter. C4 har över 90 butiker. Här kommer även finnas vårdcentral i form av Tryggakliniken, laddplatser för elbilar, ca 15 restauranger och caféer, paketuthämtning, stora lekplatser både inne och ute, nyskapande torgmiljöer, platser för lugn och ro samt många överraskningar, säger Daniel Eklund.