Framgångspodden på rundtur hos Åhusmiljardär

Kristianstad/Marbella Artikeln publicerades
Superentreprenören Henrik Persson Ekdahl från Åhus visar upp sitt hus i Marbella för Framgångspoddens Alexander Pärleros.
Superentreprenören Henrik Persson Ekdahl från Åhus visar upp sitt hus i Marbella för Framgångspoddens Alexander Pärleros.

Egen frisörsalong och fullt utrustat gym. Flera pooler, en taklampa som väger 150 kilo och en bilpark som skulle få Jay Leno att tappa hakan. Superentreprenören Henrik Persson Ekdahl från Åhus bjuder allmänheten på en rundtur i sitt nya hus i Marbella. Inslaget har visats över 120000 gånger.

Kristianstadsbladet berättade om Henrik Persson Ekdahls resa från glassförsäljning på stranden i Åhus och en OS-satsning i simning till superentreprenör i onlinespelbranschen och techinvesterare i september i år.

Nu har Alexander Pärleros som driver Framgångspodden ”Nordens största inspirationspodd” fått en exklusiv rundtur i Henrik Persson Ekdahls nya hus i Marbella.

– Det är bland de sjukaste hus jag har sett, säger Alexander Pärleros.

Henrik Persson Ekdahl guidar Alexander Pärleros och tittaren genom den enorma villan i södra Spanien, nerifrån och upp i bästa MTV Cribs-anda. Inslaget på Youtube har visats över 120000 gånger.

I det nästan 300 kvadratmeter stora källarplanet finns bland annat en egen frisörsalong, ett fullt utrustat gym, vinkällare, yogasal, en så kallad overflow bubbelpool, en bassäng med jetstrålar för simträning. Med mera.

Tittaren får även se familjen Persson Ekdahls kylskåp, den perfekt ansade trädgården och såklart även deras uppfart. På den senare finns bland annat ”det senaste tillskottet”, en unik Porsche 911 S med kolfiberkaross, byggd för motormässan i Genève.

Alexander Pärleros pratar även med Henrik Persson Ekdahl om hans karriär i avsnitt 150 av Framgångspodden ”Self made billionaire”.

Det senaste tillskottet i vagnparken – en Porsche 911 S med kolfiberkaross.
Det senaste tillskottet i vagnparken – en Porsche 911 S med kolfiberkaross.