Har du något favoritlag i fotboll?

Kristianstad Artikeln publicerades

Nu sparkar söderettan igång för säsongen och Kristianstad FC:s premiärmatch går att se på kristianstadsbladet.se. Läs mer på sidan B2 och B12

<span class="fig-caption-title">Melker Nilsson<span class="locale">, Bromölla:</span></span>INJECT_ARTICLE_MIDDLE_SIDEBAR– Jag håller på Manchester United och min favoritspelare är Rashford. Men jag spelar själv i IFÖ Bromölla så jag hejar på dem också så klart.
Foto:
Melker Nilsson, Bromölla:
– Jag håller på Manchester United och min favoritspelare är Rashford. Men jag spelar själv i IFÖ Bromölla så jag hejar på dem också så klart.
<p><span class="fig-caption-title">Agneta Shuvatova<span class="locale">, Prag, Tjeckien:</span></span>– Nej, jag har inget favoritlag eftersom jag inte alls tittar på fotboll eller är intresserad av det.<ul><div class="market-link-container">
  <div class="market-message-container">
          <h3> ERBJUDANDE </h3>
            <a href="#" data-unique-link="artikel" data-link-package="kb_digitalt_1kr" class="plus-marketing-button" target="_self" title="Fri tillgång till allt på kristianstadsbladet.se. Endast 1 krona första månaden. ">
        Fri tillgång till allt på kristianstadsbladet.se. Endast 1 krona första månaden. 
      </a>
      </div>
</div>

<div class="gptAd mobile Artikelbanner " id='div-gpt-ad-gm-ad-8' data-adtype="Artikelbanner" data-bwn="Artikelbanner" style="display: none; ">
  <script>
    var divId = 'gm-ad-8';
    var contentIds = document.querySelector('meta[name="gmd:adspaces"]').getAttribute('content').split(',');
    googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-gm-ad-8'); });
  </script>
</div>

<div class="gptAd mobile Mobil " id='div-gpt-ad-gm-ad-7' data-adtype="Mobil" data-bwn="Mobil 2" style="display: none; ">
  <script>
    var divId = 'gm-ad-7';
    var contentIds = document.querySelector('meta[name="gmd:adspaces"]').getAttribute('content').split(',');
    googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-gm-ad-7'); });
  </script>
</div>
</ul>
Foto:

Agneta Shuvatova, Prag, Tjeckien:– Nej, jag har inget favoritlag eftersom jag inte alls tittar på fotboll eller är intresserad av det.

<span class="fig-caption-title">Kevin Maliki<span class="locale">, Kristianstad:</span></span>– Jag håller på Barcelona. Jag gillar dem, men har ingen särskild favorit i laget. Alla är bra.
Foto:
Kevin Maliki, Kristianstad:– Jag håller på Barcelona. Jag gillar dem, men har ingen särskild favorit i laget. Alla är bra.
<span class="fig-caption-title">Joakim Nilsson<span class="locale">, Malmö:</span></span>– Nej, jag tittar inte på fotboll. Jag tycker att det är alldeles för mycket hysteri kring det.
Foto:
Joakim Nilsson, Malmö:– Nej, jag tittar inte på fotboll. Jag tycker att det är alldeles för mycket hysteri kring det.
<span class="fig-caption-title">Christer Knutsson<span class="locale">, Kristianstad:</span></span>– Bland svenska lag håller jag på Malmö FF och bland de utländska är Manchester United mitt favoritlag.
Foto:
Christer Knutsson, Kristianstad:– Bland svenska lag håller jag på Malmö FF och bland de utländska är Manchester United mitt favoritlag.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.