Olycka med husbil och bil – familj till sjukhus

Tollarp Artikeln publicerades
Både personbilen och husbilen fick bärgas från platsen.
Foto: Läsarbild
Både personbilen och husbilen fick bärgas från platsen.

En trafikolycka med en husbil och en personbil inträffade på E22 på lördagseftermiddagen. Tre barn och en vuxen fick följa med ambulansen till sjukhus, men ingen ska ha fått allvarliga skador.

SOS fick samtal om olyckan klockan 14.01 på lördagen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades ut.

– Det var en personbil som hade kört in i sidan långt bak på en husbil, berättar Hasse Lindell, styrkeledare på räddningstjänsten.

I husbilen färdades två personer som klarade sig utan skador. I personbilen färdades en vuxen och tre barn som alla fick följa med ambulansen till CSK. Ingen av dem ska dock ha fått några allvarliga skador.

I ett av fordonen fanns också en hund, som inte ska ha skadat sig.

Båda fordonen bärgades från platsen.

– Det blev rätt så stora materiella skador, säger Hasse Lindell.

Polisen var på plats och ledde om trafiken i södergående riktning via länsväg 1999 i samband med räddnings- och bärgningsarbetet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.