Många njuter av sista (?) sommarvärmen

Åhus Artikeln publicerades
Foto: Victor Lindstammer

En del hade säkert gett upp hoppet om fler stranddagar i år, men så kom den tillbaka, sommarvärmen. Lördagen bjöd på sol och höga temperaturer i Kristianstadsområdet och badplatserna fylldes åter med folk. Kanske var det sista chansen att tanka rejält med D-vitamin inför den mörka årstiden?

Men sommarvärmen stannar ytterligare någon dag. SMHI lovar uppåt 27 grader i Kristianstad på söndagen och hela 29 grader på måndagen. Även tisdagen ser ut att bli hyfsad för den som gillar sol och värme med 24 grader och bara enstaka moln.

Under resten av veckan blir vädret mer ostadigt enligt meteorologerna med en del regn framförallt under onsdagen och torsdagen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.