Ny vd på Malmberg i Yngsjö

Yngsjö Artikeln publicerades
Malmberg Miljöhantering AB har en ny vd som heter Martin Jarl.
Foto: Pressbild
Malmberg Miljöhantering AB har en ny vd som heter Martin Jarl.

Martin Jarl är ny vd på företaget Malmberg Miljöhantering AB med huvudkontor i Yngsjö.

Företaget Malmberg Miljöhantering AB med huvudkontor i Yngsjö har fått en ny vd som heter Martin Jarl. Han har jobbat som platschef vid företaget Sven Jinert AB:s filial i Karlshamn.

− Vi är glada att Martin Jarl kommit till Malmberg Miljöhantering. Han kommer bli en stark operativ kraft med fina erfarenheter med sig som passar perfekt för att utveckla bolaget till nya framgångar, säger Sara Malmberg som är koncernchef samt styrelseordförande Malmberg Miljöhantering AB i ett pressmeddelande.

− Malmberg Miljöhantering är ett starkt varumärke inom branschen som jag följt genom mina tidigare arbeten. Det ska bli en spännande utmaning och som första steg se till att vår etablering i Växjö blir stark och på sikt att Malmberg Miljöhantering finns på fler platser i landet, säger Martin Jarl.

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger och underhåller anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är cirka 600 miljoner kronor med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.