Olycka med två bilar och en moped

Torsebro Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

En trafikolycka mellan två bilar och en moped inträffade på väg 118 vid Torsebro på fredagseftermiddagen.

Larmet kom till räddningstjänsten kom klockan 16.34 på fredagen. Till en början var omständigheterna kring olyckan oklara. Men det visade sig att det hela började med att en moped krockade. En bilist i det motsatta körfältet stannade för att hjälpa mopedisten men bilen blev påkörd av en tredje person.

– Hur mopeden välte är inte klart ännu, säger räddningsledaren Jörgen Elvstrand.

Både räddningstjänsten, ambulans och polis kallades till platsen. Skadeläget för de inblandade är oklart. Mopedisten lades på en spineboard och ytterligare tre personer fick följa med ambulansen till sjukhuset för kontroll.

Polis lede trafiken förbi olycksplatsen under tiden bilarna väntade på att bärgas. Vid 18-tiden var det åter full framkomlighet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.