Trafiken igång igen efter spring på spåren

Kristianstad Artikeln publicerades

17.35 blev det stopp i tågtrafiken mellan Kristianstad och Karlskrona. Orsaken var att personer befann sig på spårområdet mellan Kristianstad och Fjälkinge. Redan 17.55 ska trafiken ha kommit igång igen.

Det meddelar Trafikverket på sin hemsida. Stopp i tågtrafiken på grund av obehöriga i spårområdet mellan Kristianstad och Fjälkinge. På hemsidan skriver myndigheten att informationen kommer att uppdateras efter hand på respektive tågavgång.

Klockan 17.55 ska trafiken åter vara igång, meddelar Trafikverket , men det kvarstår förseningar och tidigare inställda tågavgångar på delar av sträckorna.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.