Stort pådrag på E22 – väg stängdes av

Kristianstad/Gualöv Artikeln publicerades
Reparationer pågick under dagen av det vägräcke på E22 vid Gualöv som revs ner i samband med lastbilsolyckan förra veckan.
Foto: Tommy Svensson
Reparationer pågick under dagen av det vägräcke på E22 vid Gualöv som revs ner i samband med lastbilsolyckan förra veckan.

Både polis och personal från Trafikverket var på plats på E22 i höjd med Gualöv under dagen.

Vägen stängdes av på grund av ett räckesarbete i höjd med Gualöv. Räcket behöver lagas efter dödsolyckan förra veckan. Enligt Kristianstadsbladets fotograf på plats var det mycket personal både från polis och Trafikverket ute vid arbetet, inte minst utredare. Även Volvos egna utredare var på plats. Men det rörde sig alltså inte om någon ny olycka, enligt polisens presstalesperson.

Vägen var avstängd från förmiddagen och fram till klockan 15 från trafikplats Gualöv i riktning mot Kristianstad och trafiken fick ledas om. Enligt Trafikverket blev påverkan för trafikanter stor. För de som körde i riktning mot Bromölla var ett körfält avstängt.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.