Succé med allsång under Taak

Tollarp Artikeln publicerades
Inte många stolar var lediga när allsången intog Vinterlust.
Foto:Marie Olofsson
Inte många stolar var lediga när allsången intog Vinterlust.

Sommarvädret behöll sig klassiskt på onsdagskvällen med regnskurar, så kvällens allsång på Vinterlust i Tollarp fick hållas under tak. Eller Christian Taak, för att vara exakt. Det bjöds på klassiker och publiken sjöng för glatta livet.

- Det är helt kanon, bästa spelningen jag har varit på här nere. Allsång när den är som bäst, välkända låtar som alla kan hänga med på, säger Maria Bengtsson, som var på allsången med sin dotter Mira och vännerna Frida och Roger.

Och välkända låtar var det. Gamla godingar av Creedence Clearwater Revival blandades med några generationer nyare hits, både från Danne Stråhed och givetvis kvällens huvudperson, Christian Taak, och det verkar vara något som uppskattas av alla generationer.

- Det är så bra för att det är allsång och jag kan många av låtarna, säger 13-åriga Mira Bengtsson

Holley Hivers arrangerar, som Bladet tidigare berättat om, onsdagskvällarna för att liva upp i Tollarp och samtidigt tjäna in lite pengar till att driften av Vinterlust.

- Det behövs verkligen i byn, då det drar både unga och äldre. En stor eloge till dem, säger Maria Bengtsson.

Fakta

Lokalkorrespondenterna

Kristianstadsbladet driver ett leaderprojekt som återknyter till en gammal tidningstradition. Artiklarna är antingen skrivna av lokalkorrar eller baseras på tips från korrenätverket. Vi tar utgångspunkt från Tollarp, Arkelstorp, Fjälkinge, Degeberga och Önnestad, samt områdena kring dessa orter.

Visa mer...