Grattis: Ni vann spelen

Speltest Artikeln publicerades

Vi har testat en rad spel. Bland annat ”Mini MIG Junior” och ”Mini MIG Högskoleprovet”. Vi la in spelen som en prispott i en tävling som nu är avgjord.

Frågorna som deltagarna skulle svara på var:

1. Hur många spel ingår i vårt speltest? Rätt svar är 35 spel.

2. Vilket spel vill du vinna och vem vill du spela med?

Marie Harnold vinner ”Mini MIG Högskoleprovet”. Förutom att hon svarade rätt på fråga 1 skriver hon att hon vill utmana sin make i spelet: ”I hopp om att kunna vinna över min make i en frågesport. Han kan nämligen svaret på de flesta frågor i TP då han spelat det sen unga år. Nu är det min tur att vinna över honom tycker jag”.

Anna Stjernberg vinner ”Mini MIG Junior”. ”Vill 'Mini MIG Junior' för det verkar roligt och lagom svårt att spela med min pojke på 11 år. Han älskar allt vad familjen spel är. Å nu till jul kan det ju va roligt att sitta och ta det lugnt och spela lite spel”, skriver hon.

Grattis! Ni blir kontaktade på mejl.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.