Kultur & Nöje

Renoverad gård i Järrestad visas i ny tv-satsning

Simrishamn Artikeln publicerades
Reidar Kinderås och Tina Sundbaum ska sälja sin gård. Men "Välkommen på visning" handlar lika mycket om säljarna som om objekten.
Reidar Kinderås och Tina Sundbaum ska sälja sin gård. Men "Välkommen på visning" handlar lika mycket om säljarna som om objekten.

Tina Sundbaum och Reidar Kinderås ska sälja sin gård i Järrestad. Det före detta paret är med i nya tv-satsningen "Välkommen på visning".

I veckans avsnitt av TV3:s "Välkommen på visning" får tittarna träffa Tina Sundbaum, 61, och Reidar Kinderås, 66, som ska sälja sin 350 kvadratmeter stora gård i Järrestad.

– Vi skilde oss 2012 och sen har vi inte bott här, utan bara underhållit det, säger Reidar Kinderås i programmet.

– Vi har provat igen att vara ihop, men det är inte så lätt, säger Tina Sundbaum.

Paret har delade uppfattningar om vem som städar mest och var. Och om feng shui.

Tittaren får en guidning genom garderober, sovrum, toaletter, verkstaden, växthuset. Och sidobyggnaden med krog.

– Gården har en enorm potential, man kan göra vad man vill här. Det är så synd att det bara står och sover och väntar på att någon ska väcka det till liv igen, säger Tina Sundbaum i programmet.

– Det är bara fantasin som sätter gränser, säger Reidar Kinderås.

Avsnittet sänds på måndagen 13 februari klockan 20 på TV3.

Fakta

Välkommen på visning

I TV3:s nya serie "Välkommen på visning" får tittaren följa tillvaron på ett mäklarkontor i Göteborg. Där man bland annat får lära känna vd:n Imre Marton, entreprenör ut i fingerspetsarna, kundtjänstproffsen Julia och Linn, mäklaren Richard och it-killarna Emanuel och Berra.

Konceptet är att säljaren själv får hålla i visningen, medan mäklaren bara vägleder och hjälper till med pappersarbetet.

Visa mer...