35-åring sista artisten i P4 Nästa

Kristianstad Artikeln publicerades

P4 Kristianstad har släppt sista finalbidraget i den lokala deltävlingen av P4 Nästa: 35-åriga Christine Zakrisson från Vittsjö.

Christine Zakrisson tävlar under artistnamnet Stina med låten "Closer To You". Hon har jobbat med musikaler, shower, som soloartist och medverkat i ”X-Factor” i TV 4.

”Stina har varit förband till The Playtones, jobbat som showartist utomlands på bland annat Universal Studios och hon har sjungit tillsammans med Jessika Andersson, Bosson, Stefan Andersson med flera. På senare år har Stina insett att det är i countryn hon finner passion, hjärta och smärta”, skriver P4 Kristianstad i ett pressmeddelande.

Christine Zakrisson har skrivit "Closer To You" tillsammans med Niklas Paulström. Den beskrivs som en countryballad om kärlek och rädsla för att bli lämnad.

Fakta

P4 Nästa

Finalen av den lokala P4 Nästa-tävlingen avgörs under P4 Kristianstads Familjekväll i Tivoliparken i Kristianstad den 5 juni.

Klara för final: Zara och Jessica med låten "Dansar med vinden", Niro med låten "Like Coming Home", Linus Flink med ”Natten är vår!” och Fredrik Larson med ”Brott och straff”.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.