Andra namnet till P4 Nästa-tävling presenterat

Kristianstad Artikeln publicerades

Niro tävlar i P4 Nästa i Tivoliparken i juni. En Tyringebo och en Lönsbodabo utgör kärnan i gruppen.

P4 Kristianstad avslöjade under onsdagen att duon Zara och Jessica är klara för final i P4 Nästa i Tivoliparken. Zara Kronvall Sigfridsson och före detta Sarek-kompisen Jessica Wetterstrand Sjöberg ställer upp med låten "Dansar med vinden".

På torsdagen presenterades nästa namn.

Niro är Niclas Olsson från Tyringe och Roger Sebbe från Lönsboda, två killar som skrivit låtar i ganska många år. De tävlar med "Like Coming Home".

”När de nådde medelåldern beslutade de sig för att göra något av en del av låtarna som har skrivits. Niclas byggde en studio och med hjälp av duktiga musiker började inspelningarna”, skriver P4 Kristianstad i ett pressmeddelande.

”I år bestämde de sig med hjälp av ett gäng vänner att försöka med P4 Nästa. Niro tävlar med sex medlemmar Niclas Olsson, Marcus Svensson, Sergio Henriguez, Roger Sebbe, Markus Ekborg och Tim Sörensson.”

Den lokala P4 Nästa-finalen avgörs under P4 Kristianstads Familjekväll i Tivoliparken i Kristianstad den 5 juni.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.