Anna från Torsebro fick lämna Robinson

TV Artikeln publicerades
Anna Dahlmblom, född och uppväxt i Torsebro, fick lämna Robinson i söndgens avsnitt.
Foto: Daniel Ohlsson
Anna Dahlmblom, född och uppväxt i Torsebro, fick lämna Robinson i söndgens avsnitt.

Anna Dahlbom, uppväxt i Torsebro, fick på söndagen lämna Robinson. Hon blev utröstad och en annan blev inröstad i kvällens avsnitt av TV-programmet.

En blev inröstad en blev utröstad i kvällens öråd i tv-programmet ”Robinson”. Det stod mellan fyra tidigare deltagare och Robert Åhrman blev inröstad tillbaka i tävlingen medan Anna Dahlbom från Malmö, född och uppvuxen i Torsebro, fick lämna.

När örådet skulle rösta ut någon stod det mellan Klas Beyer och Anna Dahlbom och med två röster mot sju röster blev det Anna som får åka hem.

”Det känns inte bra så klart. Men det var min tur i dag. Det är som är”, säger hon i programmet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.