Efter smällen – nu gör bonden comeback

Sölvesborg Artikeln publicerades
Leonora Vilhelmsson gör comeback i det populära tv-programmet.
Foto: Anders Wiklund/TT
Leonora Vilhelmsson gör comeback i det populära tv-programmet.

Den hann knappt börja innan den var över igen, Leonora Vilhelmssons korta tid i ”Bonde söker fru”. Bonden från Sölvesborg hoppade tidigt av programmet efter att hon blivit kär i en av brevskrivarna. Nu får hon revansch.

Det gick snabbt när bonden Leonora Vilhelmsson i TV 4:s ”Bonde söker fru” blev förälskad. Hon hoppade av programmet innan det riktigt hann sätta igång och flyttade genast ihop med den nya kärleken på gården Jockarp. Men förlovningen bröts redan på hösten efter inspelningen.

Nu berättar programledaren Linda Lindorff att Leonora Vilhelmsson gör comeback i årets säsong.

”Så kan jag äntligen avslöja att bonden Leonora kommer att vara med i årets Bonde söker fru! Leonora var ju en av våra åtta bönder förra året men då hon blev kär redan innan inspelningarna drog igång – så var hon aldrig med i Bonde söker fru på riktigt. Leonora blev ju nämligen upp över öronen förälskad i Louise”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Hon är glad över att Leonora vill ge sig ut i dejtingdjungeln igen.

”Leonora är innerlig, passionerad, positiv och stark. Lite naiv ibland när det kommer till kärlek men det tycker jag ändå är ett tecken på romantik. Leonora längtar, hon drömmer, hon vill så otroligt gärna hitta den rätta. Hon hoppade av förra året för att hon trodde hon funnit sitt livs kärlek – men bara ett halvår senare var hon singel igen. Än en gång, hon ångrar inte att hon lät sig svepas med och bli kär, men faktum kvarstår – det blev inte rätt. Nu får hon chansen igen”, skriver Linda Lindorff och fortsätter:

”Jag kan inte avslöja än varför hon är med när vi ju egentligen redan har våra åtta bönder klara men hon ska vara med – och den här gången hela vägen. Leonora är årets revanschbonde och nu ska jag göra allt jag kan för att även hon ska hitta kärleken. Den stora kärleken”.