Ett uttryck som växer

Nöje Artikeln publicerades
Molly Sandén.
Foto: Erik Simander/TT
Molly Sandén.

Det är väl ganska sällan en kärlekskrasch är riktigt dålig för kreativiteten. Om man nu får lov att generalisera lite. I Molly Sandéns fall har hennes rejält offentliga uppbrott från en långvarig relation åtminstone fått henne att ta ytterligare ett kliv framåt med musiken.

Texterna handlar förstås om ämnet – om vad som leder till ett uppbrott och hur man hanterar det när det väl händer – men det är inte främst där styrkan i "Allt det bästa kanske inte hänt än" ligger.

Snarare är det i den felfria soulpopen som mognat ännu mer sedan föregångaren "Större" som kom i fjol. Molly Sandén är fortfarande urban, slick och smart, men med ett eget uttryck som växt betydligt sedan då.

Pop

Molly Sandén

Titel: "Allt det bästa kanske inte hänt än"

Skivbolag: Sony Music

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.