Seinabo Sey åker på lång vårturné

Musik Artikeln publicerades
Foto: Claudio Bresciani/TT

Seinabo Sey följer upp sin succékonsert i Globen nyligen med en Sverigeturné nästa år. Med start i Halmstad 8 februari väntar en rad olika spelningar från Malmö i söder till Luleå i norr.

Med sig har hon låtarna från hyllade "I'm a dream", som släpptes i september.

28-åriga Seinabo Sey slog igenom 2013 med singeln "Younger" och albumdebuten kom två år senare. Hon har belönats med Grammis och P3 Guld och hon har bland annat uppträtt på Nobelfesten och i Conan O'Briens tv-show.

Turnéplan: 8/2 Halmstad, 9/2 Kalmar, 15/2 Uppsala, 16/2 Gävle, 17/2 Örebro, 21/2 Göteborg, 22/2 Linköping, 23/2 Vara, 24/2 Malmö, 1/3 Norrköping, 2/3 Jönköping, 3/3 Västerås, 22/3 Karlstad, 23/3 Borås, 4/4 Sundsvall, 5/4 Umeå, 6/4 Luleå.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.