Taylor Swift kommer till Norden

Musik Artikeln publicerades
Taylor Swift. Arkivbild.
Foto: Evan Agostini/AP/TT
Taylor Swift. Arkivbild.

Den amerikanska popstjärnan Taylor Swift kommer till Norden och Oslo nästa år, skriver arrangören All Tings Live Norway i ett pressmeddelande.

Artisten ska uppträda på festivalen Oslo Sommertid den 26 juni 2020. Det blir första gången på nio år som Taylor Swift spelar i Skandinavien.

Veckan efter, den 1 juli, spelar hon på Roskildefestivalen i Danmark, det skriver festivalen i ett pressmeddelande enligt BT. Det blir Taylor Swifts första konsert i Danmark.

I augusti släppte Taylor Swift sitt sjunde och senaste album, "Lover", som på bara några dagar blev det årets mest sålda i USA och som senare även gick upp i topp på den amerikanska albumlistan Billboard 200. Skivan har även toppat den svenska albumlistan.

Biljetterna till hennes spelning i Oslo släpps den 25 september. Däremot blir det enligt den svenska arrangören ingen Sverigespelning. (TT)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.