Annons

50-åring åtals för sex barnvåldtäkter

Brott • Publicerad 19 november 2019
En man i 50-årsåldern åtalas vid Varbergs tingsrätt för sex fall av våldtäkt mot barn. Arkivbild.
En man i 50-årsåldern åtalas vid Varbergs tingsrätt för sex fall av våldtäkt mot barn. Arkivbild.Foto: Naina Hel n Jåma/TT

En man i 50-årsåldern åtalas vid Varbergs tingsrätt för sex fall av våldtäkt mot barn. Mannen har vid olika tillfällen under 2006 och början av 2007 haft sexuella förbindelser med en flicka som då var under 15 år. Våldtäkterna har handlat om fullbordade samlag och vid andra tillfällen handlingar som betecknas som jämförliga med samlag.

Våldtäkterna har skett på olika platser – i en bil, i mannens lägenhet och i lägenheten där flickan bodde. I två av fallen anger åklagaren som alternativ sexuellt utnyttjande av barn.

Händelserna har uppdagats först i år och mannen har suttit häktad sedan i början av oktober. I förhör förnekar mannen brott.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons