Annons

Asap Rocky inför domen: Be för mig

Rapstjärnan Asap Rocky har gjort sin första konsert sedan han släpptes på fri fot. På måndagsmorgonen svensk tid äntrade han scenen på Real Festival i amerikanska Anaheim.
Musik • Publicerad 12 augusti 2019
Asap Rocky. Arkivbild.
Asap Rocky. Arkivbild.Foto: Thibault Camus/AP/TT

Mellan två låtar kommenterade han sin tid i Sverige och passade på att tacka för allt stöd.

– Jag vill bara säga att det jag var med om var galet. Ni kan inte ens förstå hur glad jag är över att vara här. Det var en otäck upplevelse, sade han enligt radiostationen .

Annons

Konserten inleddes med att rapstjärnan mötte publiken med en mask för ansiktet och eldade på sina fans till att röja ordentligt framför scenen. Han fick sällskap på scen av kompisen Tyler, The Creator, som i somras förklarade att han aldrig mer ska spela i Sverige.

På onsdag meddelar Stockholms tingsrätt domen i misshandelsmålet där Asap Rocky, som egentligen heter Rakim Mayers, och två andra män står åtalade.

Som avslutning uppmanade stjärnan sina fans att be för honom.

– Förhoppningsvis, med guds dom, är jag inte skyldig, sade han enligt KRRL.

Asap Rocky ska enligt sin turnéplan återvända till Norden den 16 augusti för att spela på Blockfest i finska Tammerfors.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons