Annons

Åtalas för två mordförsök på asylboende

Brott • Publicerad 20 november 2019
En 24-årig man åtalas för två mordförsök inne på ett asylboende i Spenshult i Halland. Arkivbild.
En 24-årig man åtalas för två mordförsök inne på ett asylboende i Spenshult i Halland. Arkivbild.Foto: Naina Helén Jåma/TT

En 24-årig man åtalas för två mordförsök inne på ett asylboende i Spenshult i Halland. Enligt åklagaren utdelade han upprepade knivhugg mot en man som fick skador i huvudet, i halsen och på överarmen. En annan man fick skador på kinden och halsen. 24-åringen, som bor på asylboendet, åtalas för mordförsök alternativt grov misshandel, rapporterar P4 Halland.

Polisen fick larm om händelsen den 12 augusti och grep den nu åtalade mannen på plats. En av dem som knivskadades åtalas samtidigt för att ha sparkat 24-åringen i huvudet då han låg på marken efter att ha gripits av ordningsvakter, rapporterar SVT Nyheter Halland.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons