Annons

Atlético vill ta Griezmann-ärendet till Fifa

Fotboll • Publicerad 13 juli 2019
Antoine Griezmann. Arkivbild.
Antoine Griezmann. Arkivbild.Foto: Christophe Ena/AP/TT

Jätteaffären Antoine Griezmann till Barcelona är i hamn – eller är den det? Nej, inte om man lyssnar på fotbollsanfallarens tidigare klubb Atlético Madrid.

När övergången var klar gjorde Atlético Madrid ett uttalande där man hävdar att klubben ska ha mer betalt för spelaren än de knappt 1,3 miljarder kronorna man redan fått från Barcelona. Anledningen är att Atlético Madrid hävdar att överenskommelsen mellan Griezmann och FC Barcelona nåddes innan utköpsklausulen för spelaren sänktes från motsvarande 2,1 miljarder kronor till knappt 1,3 miljarder.

Nu skriver den spanska tidningen AS att Atlético kommer att ta ärendet till Fifa, i hopp om att få mer pengar. Tidningen skriver också att klubben vill se både "Barcelona och Griezmann straffade".

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons