Annons

Bayerns kross inför CL-mötet med Göteborg

Fotboll • Publicerad 22 september 2019
Bayern München vann enkelt i Bundesliga mot Sand med 5–0. På onsdag möter laget Göteborg i CL. Arkivbild.
Bayern München vann enkelt i Bundesliga mot Sand med 5–0. På onsdag möter laget Göteborg i CL. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Amanda Ilestedts Bayern München laddade upp för onsdagens returmöte med Göteborg på bästa sätt. Det tyska fotbollslaget tog en enkel 5–0-seger borta mot Sand och klättrar till en tredjeplats i tabellen med nio poäng på fyra matcher.

Amanda Ilestedt, som tidigare har spelat alla matcher, fanns dock varken på planen eller på bänken i mötet på grund av en lårskada.

Annons

– Jag har haft en känning i ena baksidan sedan förra matchen, men jag siktar på att vara med på onsdag (mot Göteborg), säger hon till ,

Mot Sand gav Linda Dallmann Bayern ledningen redan efter tolv minuter. I den andra halvleken gjorde gästerna sedan fyra mål.

På onsdag tar Bundesligaklubben emot Göteborg på hemmaplan i Champions League. Lagen möttes för snart två veckor sedan på Gamla Ullevi i Göteborg, då tog Bayern München en knapp 2–1-seger vilket innebär ett tufft utgångsläge för svensklaget.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons