Annons
Nyheter

Björnattackerad man biten av haj

Dylan McWilliams gillar att vara ute i naturen på fritiden. Men det verkar inte som om naturen är speciellt förtjust i honom.
USA • Publicerad 22 april 2018

Förra sommaren var 20-åringen från Colorado i USA och campade i närområdet då en svartbjörn tidigt på morgonen tyckte att den unge mannen sovit tillräckligt länge. Björnen greppade tag i McWilliams huvud, som kontrade med att peta den närgångna allätaren i ögonen. Efter en stunds osämja kunde McWilliams undkomma utan fysiskt bestående men.

Ett knappt år senare bestämde sig McWilliams för att åka till Hawaii och surfa. Det dröjde dock inte länge förrän naturens känslor för honom gjorde sig påminda på nytt, rapporterar lokala Hawaii News Now. 20-åringen paddlade på sin bräda då han kände hur något högg till i benet. Han såg sig om och vattnet var rött. Hajen som bitit till lämnade ett avtryck i McWilliams högra vad, men han kunde ta sig säkert in till land och få vård.

Till Hawaii News Now säger McWilliams att det jobbigaste med attacken är att han inte kan surfa på ett par dagar. (TT)

Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons