Butiksmiss bakom miljonvinst

Hässleholm Artikeln publicerades

Ica Maxi råkade dubbeldebitera en kund. När kunden fick 25 kronor i ersättning för missen valde hon att köpa en triss för pengarna. Då skrapade hon fram minst 1,2 miljoner kronor.

Butiksmissen ledde till kvinnans miljonlycka.
Foto: Arkiv
Butiksmissen ledde till kvinnans miljonlycka.

Minst 10 000 kronor i månaden i tio år, totalt 1,2 miljoner kronor. Det är en kvinna garanterad som nyligen skrapade fram tre klöversymboler på en trisslott.

Enligt uppgifter från kvinnans bror hade systern dubbeldebiterats för ett köp på Ica Maxi. Som plåster på såren fick hon 25 kronor i ersättning. Hon lade till fem kronor och köpte en trisslott. Nu får hon fara till Nyhetsmorgon i TV4 och skrapa i tv. Tårtan får vänta tills hon vet hur stor vinsten blir.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.