Nyheter

Explosion i Landskrona i natt

Landskrona Artikeln publicerades

Någon form av detonation har inträffat i Landskrona, skriver polisen på sin sajt. Det har blivit skador på en byggnad och bombtekniker har skickats till platsen.

Larmet kom 02.37.

– Det var flera personer som vaknade och då ringde de till oss. När de tittade ut ser de att det är fönsterrutor som är krossade och billarm som går. Någon berättade att hela huset som de bor i skakade, säger Thomas Söderberg, vakthavande befäl vid polisen.

Explosionen ska ha inträffat vid en dörr till en "tvättstuga eller liknande", uppger polisen. Enligt Söderberg är det för tidigt att säga om det har något att göra med tidigare sprängningar i Landskrona.

Ingen människa verkar ha kommit till skada vid smällen.

En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har skrivits.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.