Annons

Fyra anhållna för grov misshandel på bilträff

Brott • Publicerad 20 april 2019
Fyra män är anhållna misstänkt för grov misshandel efter motormässan i Jönköping. Arkivbild.
Fyra män är anhållna misstänkt för grov misshandel efter motormässan i Jönköping. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har gripit fyra män misstänkta för grov misshandel i anslutning till den pågående motormässan Elmia i Jönköping. En man misshandlades på en parkering, där flera deltagare slutit upp efter mässan.

– De ska ha sparkat på den här killen och fortsatt när han låg ner. Det är det som gör att brottsrubriceringen blir grov misshandel, säger polisens presstalesperson Björn Öberg till TT.

Annons

Mannen är förd till sjukhus. De misstänkta gärningsmännen i åldrarna 25-30 år försökte fly platsen i en bil men greps av polis.

– Männen är nu anhållna efter beslut av åklagare, säger Björn Öberg.

Under natten omhändertog polisen totalt 18 personer för berusning av alkohol eller narkotika, LOB, i anslutning till mässan.

– Det tenderar att bli stökigt vid den här mässan, det är ju väldigt mycket besökare på en begränsad plats och det förekommer en del alkohol, säger Björn Öberg.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons