Nyheter

Isidors kulle mest klickade objektet årets första vecka

Nyheter ,

Här är bostadsstatistiken för årets första vecka. Kanske inte helt förvånande toppar en ”känd gård” listan.

Vy över Isidors kulle. Bild: Skånegårdar
Vy över Isidors kulle. Bild: Skånegårdar
Kristianstad:

Som Kristianstadsbladet har rapporterat är Isidors kulle – gården som blivit ett musikaliskt centrum – till salu. Under årets första vecka blev gården det mesta klickade objektet i Kristianstads kommun på Hemnet. Över 11000 klick blev det på gården som är till salu för 2,9 miljoner kronor.

Persagårdsvägen 72. Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Persagårdsvägen 72. Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Bromölla:

I Bromölla klickade flest på en gård med en mindre ladugård inredd med 2 hästboxar strax utanför Näsum. Gården som ligger på Persagårdsvägen 72 har utgångspriset 795 000 kronor. Gården hade över 3500 besök på Hemnet under vecka 1.

Svenstorpsvägen 2. Bild: Fastighetsbyrån
Svenstorpsvägen 2. Bild: Fastighetsbyrån
Östra Göinge:

Ett vinterbonat fritidshus på Svenstorpsvägen 2 blev det mest klickade objektet i Östra Göinge. Mäklaren beskriver huset som ”1½-plansvilla på lugnt, skönt och naturnära läge i Boalt”.

Hövändarvägen 7. Bild: Husman Hagberg
Hövändarvägen 7. Bild: Husman Hagberg
Hässleholm:

Villan på Hövändarvägen 7 klickades över 5000 gånger under vecka 1. Huset med fyra rum är nu sålt. Villan hade utgångspriset 2 995 000 kronor och slutpriset landade på 3 300 000 kronor enligt Hemnet.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.