Nyheter

Isidors kulle mest klickade objektet årets första vecka

Nyheter Artikeln publicerades

Här är bostadsstatistiken för årets första vecka. Kanske inte helt förvånande toppar en ”känd gård” listan.

Vy över Isidors kulle. Bild: Skånegårdar
Vy över Isidors kulle. Bild: Skånegårdar
Kristianstad:

Som Kristianstadsbladet har rapporterat är Isidors kulle – gården som blivit ett musikaliskt centrum – till salu. Under årets första vecka blev gården det mesta klickade objektet i Kristianstads kommun på Hemnet. Över 11000 klick blev det på gården som är till salu för 2,9 miljoner kronor.

Persagårdsvägen 72. Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Persagårdsvägen 72. Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Bromölla:

I Bromölla klickade flest på en gård med en mindre ladugård inredd med 2 hästboxar strax utanför Näsum. Gården som ligger på Persagårdsvägen 72 har utgångspriset 795 000 kronor. Gården hade över 3500 besök på Hemnet under vecka 1.

Svenstorpsvägen 2. Bild: Fastighetsbyrån
Svenstorpsvägen 2. Bild: Fastighetsbyrån
Östra Göinge:

Ett vinterbonat fritidshus på Svenstorpsvägen 2 blev det mest klickade objektet i Östra Göinge. Mäklaren beskriver huset som ”1½-plansvilla på lugnt, skönt och naturnära läge i Boalt”.

Hövändarvägen 7. Bild: Husman Hagberg
Hövändarvägen 7. Bild: Husman Hagberg
Hässleholm:

Villan på Hövändarvägen 7 klickades över 5000 gånger under vecka 1. Huset med fyra rum är nu sålt. Villan hade utgångspriset 2 995 000 kronor och slutpriset landade på 3 300 000 kronor enligt Hemnet.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.