Annons

James Corden kvar i rutan till 2022

Tv • Publicerad 19 augusti 2019
James Corden fortsätter att vara värd för "The late late show" i minst tre år till. Arkivbild.
James Corden fortsätter att vara värd för "The late late show" i minst tre år till. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/TT

Den brittiska pratshowvärden James Corden får fortsatt förtroende av amerikanska CBS, och kommer att fortsätta vara värd för "The late late show" åtminstone till 2022, skriver .

Corden, vars tidigare kontrakt skulle ha gått ut i augusti nästa år, tog över värdskapet för kvällsshowen 2016 och har sedan dess belönats med ett flertal Emmys för sina insatser. Det nya kontraktet sträcker sig till augusti 2022.

Annons

För en internationell publik har James Corden kanske gjort sig mest känd för programinslaget "Carpool karaoke", där Corden åker runt med välkända artister i en bil och sjunger deras mest kända låtar. Inslagen har även lagts upp på Youtube där de tillsammans har ett par miljarder visningar, varav ett med artisten Adele har setts över 200 miljoner gånger.

Corden, även skådespelare till yrket, är också aktuell i en av rollerna i filmatiseringen av musikalen "Cats", med Sverigepremiär i januari nästa år.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons