Annons

Karlsson tackar San Jose – kan lämna

Ishockey • Publicerad 24 maj 2019
Erik Karlsson i San Joses träningsdress. Arkivbild.
Erik Karlsson i San Joses träningsdress. Arkivbild.Foto: Adrian Wyld/AP/TT

Erik Karlsson kan lämna San Jose efter uttåget i Stanley Cup-semifinalen mot St Louis.

Den svenske ishockeystjärnan, som den 1 juli blir kontraktslös och fri att gå till vilket lag han vill, tackar NHL-klubben i ett inlägg på Twitter.

Annons

"Tack till hela San Joses organisation, supportrar och framför allt mina lagkamrater. Det var en härlig resa som slutade för snabbt. Men många minnen skapades. Hela regionen har inte varit något annat än förstklassig mot mig och min familj. Tack", skriver Erik Karlsson.

Under torsdagen rensade 28-åringen, tillsammans med resten av laget, traditionsenligt omklädningsrummet efter säsongen. Stjärnbacken Karlsson, som kom till San Jose i september efter nio år i Ottawa, sade då att han förväntar sig bli en del av övergångsmarknaden som så kallad "free agent" för första gången i sin karriär, enligt TSN.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons